Trapbekleding

Niets is mooier dan een houten trap. Duurzaam en stijlvol.

Waarom uw trap bekleden?

Het bekleden van trappen met houten afwerking kan de uitstraling van uw trap veranderen en een nieuwe, stijlvolle uitstraling aan uw huis geven. Er zijn verschillende soorten hout die kunnen worden gebruikt voor het bekleden van trappen. Er zijn verschillende kleuren en stijlen houten afwerkingen beschikbaar, dus er is altijd wel iets dat past bij uw smaak en interieur.

Een van de grootste voordelen van het bekleden van trappen met hout is dat het duurzaam is en lang meegaat. Hout is van nature slijtvast en kan goed tegen dagelijks gebruik. Het is ook relatief gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. In samenwerking met een professionele trappenmaker kan uw nieuwe trap aangepast worden conform uw parket.

Wij bekleden enkel trappen indien dit samengaat met het leggen van een nieuw parket. 

Je trap bekleden?

Kom langs in onze toonzaal. We helpen u met plezier persoonlijk verder.

Veelgestelde vragen over houten trapbekleding

Ja, houten trapbekleding is duurzaam en gaat lang mee als het goed wordt onderhouden. Hout is een natuurlijk materiaal dat sterk is en bestand is tegen slijtage en beschadiging.

Ja, het is mogelijk om je bestaande trap te bekleden met hout. Er zijn verschillende houtsoorten en afwerkingen beschikbaar die kunnen worden aangepast aan jouw smaak en stijl.

Houten trapbekleding is duurzaam, slijtvast en geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je trap. Hout is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar die geschikt zijn voor trapbekleding, zoals eiken, beuken, esdoorn en teak. De keuze van houtsoort hangt af van je persoonlijke smaak, budget en stijl van je huis.

Om je houten trap in goede staat te houden, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en overmatig watergebruik om te voorkomen dat het hout beschadigd raakt. Daarnaast is het aanbevolen om de trap regelmatig te lakken of oliƫn om het hout te beschermen en de levensduur te verlengen.